Det finns helt klart ett par tips och ett par fallgropar för dem som letar efter kommersiella lokaler. Vi på Grufast har gjort det till vårt kall att alltid försöka hjälpa kunden att hitta den mest optimala lösningen för just dennes behov.

Behöver du helt nya lokaler till det nystartade företaget eller är det kanske så att ditt företag vuxit ur sin gamla kostym och behöver mer plats? Ingen fara, vi hjälper dig gärna att hitta rätt. Oavsett om det är behovet av nytt och fräscht som ligger bakom flytten, eller kanske bara en ändring i organisationen som gör att behöver av plats minskar eller ökar så är vi den rätta partnern.

I våra olika fastigheter trivs alla sorters företag. Stora som små. Företag med mycket direkt kundkontakt har sina kundmöten med stort självförtroende i våra lokaler och den enskilde kreatören finner inspiration hos oss. Vi på Grufast uppnår denna status därigenom att vi alltid gör allt för att uppfylla våra hyresgästers önskemål.

Analyser ditt företags behov innan du börjar leta lokal

I jakten på den perfekta lokalen så är det extremt viktigt att veta vad man letar efter. Vi har specialiserat oss på att möta kundernas behov och har kompetent personal som kan hjälpa dig vidare i detta fall. Innan så sker så finns det dock ett par saker att tänka igenom.

  • Hur många anställda skall rymmas i de nya lokalerna?
  • Planerar ni att växa?
  • Var skall lokalen ligga?

Hur många av de anställda kommer faktiskt att arbeta i de nya lokalerna? Skall kontorslandskapet vara öppet eller slutet. Svar på frågor som dessa hjälper en ofta en väldigt lång väg i planeringen av nya lokaler. Planerar ni som företag att växa? De nya lokalerna måste i så fall ha plats för fler anställda. Ingen vill flytta ut från det perfekta kontoret på grund av platsbrist. Den sista punkten att fundera på är läget för lokalen. Hur viktigt är det med kommunikationer samt centralt läge?

Ta kontakt med oss så hjälper vi er vidare.