Som vi ofta påpekar handlar valet om nya lokaler för företaget inte bara om de fyra ytterväggarna och taket utan det är många delar som är tvungna att samspela för att upplevelsen skall kunna betecknas som optimal.

På Grufast arbetar vi nära våra kunder, både befintliga och potentiella för att hitta den lösning som passar just deras individuella behov. Vi har fastigheter och lediga lokaler i alla tänkbara geografiska lägen, lokaler anpassade för både små och stora firmor och ständigt anpassade efter specifika önskemål.

En del som vi jobbar extra mycket med är att hjälpa kunden att skapa en fantastik arbetsmiljö. Det arbetet sätter igång direkt när vi tillsammans hittat den mest lämpliga lokalen. För att kunna göra detta så har vi samlar några av de bästa inredningskonsulterna på marknaden hos oss. De är specialister på att utforma miljöer som passar alla företag. Oavsett vilka anspråk som den individuella kunden har. En av de viktigaste detaljerna man som inredare av ett kontorslandskap måste tänka på är ljussättningen. Utan en funktionell och trivsamt ljusbild så kommer kontoret aldrig att kunna leva upp till sina fulla potential. Därtill skall läggas att det idag blir viktigare och viktigare att arbeta på ett hållbart sätt. Dit hör naturligtvis även ett smart och effektivt belysningssystem för kontoret.

Taklampor och bordsbelysning kan komplementeras av golvlampor

Belysningen från taket är viktigast. Den behöver vara varm och behaglig men på samma gång ge tillräckligt ljus för att lysa upp hela landskapet. Till det så kompletterar man ofta med individuell belysning i form av bordsbelysning för skrivborden. Även här är ljusbilden viktig. Skräckexemplet för många är ofta en sjukhusbelysning med blinkande ljusrör och våra konsulter hjälper istället våra kunder att skapa en så trivsam ljusbild som möjligt. Ett enkelt tips kan tillexempel vara att komplettera befintlig belysning med olika golvlampor och på så sätt enkelt förändra ljusbilden.

Hos oss behöver du inte vara orolig. Du kommer, om önskemålet finns, att få hjälp genom hela den process det innebär att skapa de optimala lokalerna för just ditt företag.