Det finns givetvis en mängd olika saker att tänka på när det har blivit dags för företaget att flytta till nya lokaler. Vi på Grufast har gjort det till vårt uppdrag att vara den självklara partnern till regionens företag när det kommer till sökandet efter nya lokaler. Vårt bestånd av kommersiella fastigheter växer stadigt och vi har ett brett utbud av företrädesvis kontor för stora och små företag. Vi har dessutom en gedigen erfarenhet av att anpassa befintliga lokaler efter de specifika krav och önskemål som en kund kan tänkas ha. Vårt mål är att skapa så bra förutsättningar för vår kund att denne aldrig mer vill flytta ifrån oss.

Innan man bestämmer sig för en ny lokal och börjar fundera på hur den skall se ut på insidan så finns det dock ett par saker gällande utsidan man måste ha tänkt igenom noga. Till hjälp har våra konsulter satt ihop en checklista för dig som funderar på att byta lokaler för ditt företag.

 

  • Hur ser företagets behov ut när det kommer till närheten till andra företag?
  • Kan man nå konkurensfördelar genom att flytta till ett specifikt område?
  • Hur ser transportmöjligheterna ut? Finns bra kommunikationer och tillräckligt med parkeringsplatser?

Välj läge efter behov

Grufast förvaltar ett stort antal fastigheter och har stor erfarenheter av kommersiella kunder. Vi har lärt oss genom åren att varje företags behov är unikt. För vissa företag är avståndet till andra partners vitalt medan andra behöver finnas på samma plats som sina konkurrenter för att inte tappa marknadsfördelar. För andra så är transportmöjligheterna för de anställa den viktigaste punkten. En lättillgänglig arbetsplats är ofta en vital del i att förbli en attraktiv arbetsplats för konkurrenskraftig arbetskraft. På samma sätt kan antalet parkeringsplatser utanför byggnaden vara väldigt viktigt att ta i beakning. Har man stor representation och många kundträffar på kontoret så kan det vara väldigt bra med bra parkeringsmöjligheter i direkt anslutning till byggnaden.

Vi på Grufast hjälper dig gärna att gå igenom ovanstående punkter för att på så sätt tillsammans med dig, hitta den optimala lokalen för ditt företag.